Aluminium deur kopen in Leiden

Kiest u voor een aluminium deur? Bij Belisol Leiden helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze aluminium deuren altijd geplaatst door specialisten.

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, aluminium deuren zijn er voor ieder type woning. Aluminium deuren komen in verschillende soorten en maten, zo is er voor ieder een deur die past.

Drie redenen waarom een aluminium deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een aluminium deur van Belisol Leiden een slimme zet is.

  • Aluminium heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.

Belisol Leiden

Zij hebben een grote collectie aluminium deuren. De verkopers streven ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. Belisol Leiden is al meer dan 40 jaar expert in deze regio. U kunt de showroom van Belisol Leiden iedere dag bezoeken, behalve op maandag en zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Flevoweg 6 in Leiden. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 071 524 09 70.

Ervaringen van klanten

Dagelijks kiezen honderden klanten met tevredenheid voor de aluminium deuren van Belisol Leiden. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Leiden. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Leiden. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Leiden?

We helpen u graag verder. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Leiden. We verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!