Aluminium kozijn kopen in Leiden

Laat uw aluminium kozijn plaatsen door de vakmensen van Belisol Leiden. De medewerkers van Belisol zijn ervaren en voorzien u graag van gedegen advies.

Aluminium kozijnen winnen aan terrein. Deze kozijnen zijn inmiddels één van de populairste en meest geplaatste type kozijnen in Nederland.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een aluminium kozijn van Belisol Leiden.

  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Leiden

Bij Belisol Leiden helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: maandag en zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is Flevoweg 6 in Leiden. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het telefoonnummer is 071 524 09 70.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor de aluminium kozijnen van Belisol Leiden? Belisol plaatst dagelijks kozijnen bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Leiden. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."
"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Leiden. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."

Wilt u meer weten over Belisol Leiden? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde aluminium kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Leiden?

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Leiden. Onze adviseurs heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passend en persoonlijk adviesplan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding, want ieder project is maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!