Aluminium kozijnen in Leiden

Een nieuw aluminium kozijn nodig? Bij Belisol Leiden treft u in de showroom een uitgebreid gamma aluminium kozijnen aan.

Een aluminium kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Aluminium is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben aluminium kozijnen een lange levensduur.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

De keuze voor een kozijn is niet altijd even gemakkelijk. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een aluminium kozijn van Belisol Leiden te kiezen.

  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.

Belisol Leiden

De vestiging van Belisol in Leiden heeft een groot assortiment aluminium kozijnen. De adviseurs helpen u graag met een adviesplan op maat. Belisol Leiden is de hele week geopend, behalve op maandag en zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. De locatie biedt voldoende gelegenheid tot parkeren. Het adres van de showroom is: Flevoweg 6 in Leiden. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 071 524 09 70.

Referenties

Honderden tevreden klanten kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Leiden. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Leiden. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."
"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Leiden. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."

Wilt u meer weten over Belisol Leiden? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde aluminium kozijnen.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Leiden.

Bent u er al uit? Of kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Leiden. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!