Kunststof deuren Leiden

Kunststof is het materiaal bij uitstek voor deuren. Denkt u erover kunststof deuren aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Leiden geeft u graag advies.

De mogelijkheden van een kunststof deur zijn eindeloos. Kies voor een strak blokkozijn, voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Kunststof deuren hebben veel voordelen ten opzichte van andere materiaalsoorten. Wij geven u drie redenen om te kiezen voor de deuren van Belisol Leiden.

  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Een kunststof deur is bestand tegen UV-straling waardoor uw deur kleurvast blijft. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig komen kunststof deuren in allerlei verschillende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.

Belisol Leiden

Belisol Leiden heeft een uitgebreide collectie showmodellen. Eigenaar Rob Hauwert en René Van Marsbergen streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Leiden bezoeken op alle dagen, behalve op maandag en zondag. Bekijk nu de openingstijden. U vindt Belisol op Flevoweg 6 in Leiden. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Rob Hauwert en René Van Marsbergen. En deze afspraken komen wij áltijd na, daar kunt u van op aan. Het nummer is 071 524 09 70.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Leiden hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een kunststof deuren van Belisol.

Christien uit Leiden: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."
"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Leiden. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."

Meer ervaringen lezen over Belisol Leiden? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Leiden?

Bent u onze volgende tevreden klant? U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Rob Hauwert en René Van Marsbergen van Belisol Leiden. We kijken uit naar uw bezoek. Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk advies, want ieder project is maatwerk. U bent van harte welkom!