Schuifpui in Leiden

Een nieuwe schuifpui nodig? Bij Belisol Leiden treft u in de showroom een groot assortiment schuifpuien.

Een schuifpui is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. De schuifpui komt in veel soorten en is eenvoudig te onderhouden. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen waarom een schuifpui aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een schuifpui van Belisol Leiden de juiste keus is.

  • Een schuifpui is eenvoudig en snel te openen en sluiten, ook door kinderen.
  • Uw schuifpui kan niet stuk waaien. In tegenstelling tot een gewone deur die bij extreme weersomstandigheden uit zijn voegen kan waaien.
  • Veel huizenbezitters denken dat een schuifpui onveilig is. Dit is echter niet het geval. Een veilige schuifpui is voorzien van het Politiekeurmerk.

Belisol Leiden

Deze showroom heeft een ruime keuze schuifpuien, waardoor u hier gegarandeerd slaagt! Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpt eigenaar Rob Hauwert en René Van Marsbergen u graag met een persoonlijk adviesgesprek. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op maandag en zondag. Het adres van Belisol Leiden is Flevoweg 6 in Leiden. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de Belisol experts. Het nummer is 071 524 09 70.

Referenties

Belisol Leiden vroeg klanten hun ervaring te delen over de schuifpuien. Hieronder leest u een kleine selectie uit de honderden ervaringen.

"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Leiden. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."
"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Leiden. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Leiden vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Zien we u binnenkort bij Belisol Leiden?

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Leiden. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Leiden. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!