Aluminium kozijnen Leiderdorp

Aluminium kozijnen hebben een robuuste uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. De kozijnen van Belisol Leiden worden uitsluitend geplaatst door gecertificeerde vakmensen.

Nabij Leiderdorp vindt u Belisol Leiden

De mogelijkheden van een aluminium kozijn zijn eindeloos. Kies voor een slank en elegant profiel, superisolerend glas, of ga voor een industriële sfeer.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een aluminium kozijn van Belisol Leiden de juiste keus is.

  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.

Belisol Leiden

Belisol Leiden ligt vlakbij Leiderdorp.

Bij Belisol Leiden vindt u een uitgebreide collectie aluminium kozijnen. De adviseurs streven ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Leiden iedere dag bezoeken, behalve op maandag en zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Flevoweg 6 in Leiden. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 071 524 09 70.

Ervaringen van klanten

Wanneer u op zoek bent naar een aluminium kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Leiden helpt u graag aan de hand van een persoonlijk adviesgesprek. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de aluminium kozijnen van Belisol.

"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Leiden. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."
"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Leiderdorp. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Leiden vinden. Of bekijk hier de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Belisol Leiden heet u van harte welkom.

Graag maken we van u onze volgende tevreden klant. Kom bij Belisol Leiden langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Leiden maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze experts nodigen u van harte uit in onze showroom. Hopelijk tot snel!