Houten kozijnen Leiderdorp

De keuze voor een kozijn is geen gemakkelijke. Ieder type kozijn heeft zijn eigen kenmerken. Zo kenmerkt hout zich door de lange levensduur. Bij Belisol Leiden kunnen ze u meer vertellen over de voordelen van hout.

Vlakbij Leiderdorp vindt u Belisol Leiden

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, houten kozijnen zijn er in onnoembaar veel soorten. Zo is er voor ieder een kozijn dat past.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Twijfelt u over de keuze voor houten kozijnen? Misschien dat de volgende 3 voordelen van houten kozijnen van Belisol Leiden u kunnen overhalen.

  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Belisol Leiden

In de contreien van Leiderdorp vindt u de locatie van Belisol Leiden.

De vestiging van Belisol in Leiden heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Rob Hauwert en René Van Marsbergen geeft u met veel plezier een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op maandag en zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Leiden is Flevoweg 6 in Leiden. Deze locatie heeft genoeg gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan dat via het nummer 071 524 09 70.

Ervaringen van klanten

Belisol Leiden heeft reeds duizenden klanten voorzien van houten kozijnen. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring. Hieronder leest u een aantal recente beoordelingen.

"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Leiden. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."
Dianne uit Leiderdorp: "Goede en duidelijke no nonsense voorlichting. Strakke afspraken over prijzen (geen onverwachte verrassingen). Vriendelijke en nette monteurs (echte vakmensen). Keurig nette afwikkeling met betrekking tot (in ons geval) te late levering."

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Leiden achter op Klantenvertellen.nl of kijk hier voor de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Leiden?

We helpen u graag verder. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Leiden. We verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!