Kunststof deuren in Leiderdorp

Een nieuwe kunststof deur nodig? Bij Belisol Leiden treft u in de showroom tientallen kunststof deuren aan.

Nabij Leiderdorp vindt u Belisol Leiden

Huizenbezitters kiezen al geruime tijd massaal voor kunststof deuren. Kunststof kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijkheid en het gemak van het materiaal. Maar wist u dat kunststof nog veel meer voordelen heeft?

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Hier de drie voornaamste redenen om voor een kunststof deur van Belisol Leiden te kiezen.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur van de deuren.
  • Kiest u voor de aanschaf van een kunststof kozijn, dan bespaart u ook op uw energierekening.
  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.

Belisol Leiden

Belisol Leiden ligt vlakbij Leiderdorp.

Belisol Leiden vindt u een ruime showroom, waar Rob Hauwert en René Van Marsbergen u graag verder helpt met al uw vragen. Komt u gerust eens langs. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op maandag en zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres van de vestiging is Flevoweg 6 in Leiden. U kunt ook telefonisch terecht, want een goed begin is het halve werk. Het telefoonnummer is 071 524 09 70.

Ervaringen van klanten

Belisol Leiden heeft vakkundig kunststof deuren geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van klanten.

Karin uit Leiderdorp: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofde om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer klanten lieten hun ervaring achter op Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

We verwelkomen u graag bij Belisol Leiden.

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Leiden. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Maatwerk is waar Belisol in uitblinkt! Hopelijk tot snel!