Kunststof kozijnen Leiderdorp

Alle kunststof kozijnen van Belisol zijn op maat. Ze zijn makkelijk te plaatsen én te onderhouden. Denkt u erover nieuwe kozijnen te plaatsen? Belisol Leiden voorziet u graag van een gedegen advies.

In de buurt van Leiderdorp vindt u Belisol Leiden

Kunststof kozijnen komen in veel verschillende vormen, maten en diktes. Daarnaast is er een ruime keuze uit kleuren. Zo is er altijd wel een kunststof kozijn dat aan uw wensen voldoet.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een kunststof kozijn van Belisol Leiden.

  • Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig amper meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u ook kiezen voor kozijnen met houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten kozijn, maar de kwaliteit van een kunststof exemplaar.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.

Belisol Leiden

De locatie van Belisol Leiden ligt op korte korte rijafstand van Leiderdorp.

Belisol Leiden heeft een royale showroom met een groot assortiment kunststof kozijnen. Eigenaar Rob Hauwert en René Van Marsbergen helpt u graag door middel van een persoonlijk adviesgesprek. De showroom is alle dagen van de week geopend, behalve op maandag en zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt de showroom op Flevoweg 6 in Leiden. Mocht u dringende vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 071 524 09 70.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Leiden hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Leiderdorp. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."
"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Leiderdorp. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."

Op zoek naar meer ervaringen over Belisol Leiden? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto's van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Kom langs in de showroom van Belisol Leiden.

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Leiden. Een goed advies is het halve werk. Wij verwelkomen u graag in onze showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de mogelijkheden, waarna we u een passend voorstel doen. Hopelijk tot snel!