Aluminium deuren Sassenheim

Kiest u voor een aluminium deur? Bij Belisol Leiden helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze aluminium deuren altijd geplaatst door specialisten.

In de buurt van Sassenheim vindt u Belisol Leiden

De mogelijkheden van een aluminium deur zijn eindeloos. Kiest u voor een slank en elegant profiel? Of een industriële sfeer? Er zijn opties genoeg.

Drie redenen om voor een aluminium deur te kiezen:

Aluminium deuren hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de aluminium deuren van Belisol Leiden.

  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: het materiaal splijt niet, waardoor het vuil zich niet kan opstapelen.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.

Belisol Leiden

Vlakbij Sassenheim vindt u Belisol Leiden.

Belisol Leiden beschikt over een grote collectie aluminium deuren. De verkopers voorzien iedere klant van vrijblijvend advies op maat. Belisol is al meer dan 40 jaar dé expert in de omgeving van Sassenheim. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op maandag en zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Flevoweg 8, Leiden. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de medewerkers via 071 524 09 70.

Ervaringen van klanten

Belisol in Leiden heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van aluminium deuren. Stuk voor stuk gezet door professionals. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de deuren van Belisol.

"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Leiden. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."
Steven uit Leiden: "Twee jaar geleden de voorkant van huis gedaan. Deze week de achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Leiden vinden op: Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Belisol Leiden nodigt u graag uit in de showroom.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Leiden. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Leiden. Zij kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!