Aluminium kozijnen Sassenheim

Denkt u erover een aluminium kozijn te plaatsen? Belisol Leiden is expert in alle type kozijnen en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw huis past.

Vlakbij Sassenheim vindt u Belisol Leiden

Kiest u voor een aluminium kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Aluminium komt namelijk in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Wit, zwart of grijs? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Belisol Leiden geeft u drie redenen waarom een aluminium kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van aluminium.

  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.

Belisol Leiden

Belisol Leiden ligt vlakbij Sassenheim.

De vestiging van Belisol in Leiden heeft een brede collectie aluminium kozijnen. De specialisten voorzien iedere klant van advies op maat. Bij ons is ieder project maatwerk. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op maandag en zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Flevoweg 8, Leiden. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 071 524 09 70.

Referenties

Bij Belisol Leiden hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een aluminium kozijn van Belisol.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Sassenheim. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Leiden. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."

Wilt u weten hoe andere klanten ons beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Belisol Leiden nodigt u graag uit voor advies op maat.

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Leiden. Onze adviseurs heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passend en persoonlijk adviesplan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding, want ieder project is maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!