Houten deur kopen in Sassenheim

Houten deuren hebben een warme uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. Belisol Leiden heeft een uitgebreide showroom en kennis van houten deuren. De adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vlakbij Sassenheim vindt u Belisol Leiden

Huizenbezitters kiezen vaker voor houten deuren. Ze zijn gecharmeerd van de natuurlijke uitstraling van houten deuren. Hout geeft een woning extra sfeer.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Leiden.

  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.
  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.

Belisol Leiden

Belisol Leiden ligt op korte afstand van Sassenheim.

Belisol in Leiden is gemakkelijk te bereiken. Zij hebben een grote collectie houten deuren. De eigenaar Rob Hauwert en René Van Marsbergen streeft ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. Belisol Leiden is al meer dan 40 jaar expert in deze regio. U kunt de showroom van Belisol Leiden iedere dag bezoeken, behalve op maandag en zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Flevoweg 8 in Leiden. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 071 524 09 70.

Ervaringen van klanten

Honderden tevreden klanten kozen voor houten deuren van Belisol Leiden. Hieronder geven wij u een kleine selectie uit de recente reviews.

"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Sassenheim. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."
Dennis uit Leiden: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol houten deuren.

Belisol Leiden nodigt u graag uit voor advies op maat.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Leiden. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Leiden. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing voor iedere situatie. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!