Kunststof deuren in Sassenheim

Kunststof deuren zijn robuust en ideaal voor ieder type ruimte. Belisol Leiden heeft een uitgebreide showroom en kennis van deuren. Voor ons is ieder project maatwerk.

Vlakbij Sassenheim vindt u Belisol Leiden

De mogelijkheden van een kunststof deur zijn eindeloos. Kies voor een strak blokkozijn, voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Twijfelt u nog over de keuze voor een kunststof deur? Wellicht dat de volgende 3 voordelen van kunststof deuren van Belisol Leiden u kunnen overtuigen.

  • Een kunststof deur is bestand tegen UV-straling waardoor uw deur kleurvast blijft. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig komen kunststof deuren in allerlei verschillende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Kiest u voor de aanschaf van een kunststof kozijn, dan bespaart u ook op uw energierekening.
  • Kunststof deuren zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.

Belisol Leiden

Vlakbij Sassenheim vindt u Belisol Leiden.

Met een uitgebreide showroom en ruime keuze uit diverse modellen kunststof deuren is de kans groot dat er een model naar uw wens tussen zit. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpt eigenaar Rob Hauwert en René Van Marsbergen u graag met advies op maat. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op maandag en zondag. Het adres van de showroom is Flevoweg 8 in Leiden. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het is belangrijk dat u bij de keuze meteen goed begeleid wordt. Het telefoonnummer is 071 524 09 70.

Ervaringen van klanten

Belisol in Leiden heeft jarenlange ervaring in het professioneel plaatsen van deuren en kozijnen. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Sassenheim. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Sassenheim op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Op Klantenvertellen.nlvindt u meer ervaringen van klanten. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Breng een bezoek aan Belisol Leiden.

We helpen u graag verder. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Leiden. We verwelkomen u graag in de showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Want maatwerk is waar Belisol in uitblinkt. Hopelijk tot ziens!