Kunststof kozijnen Sassenheim

Een kunststof kozijn van Belisol Leiden is een slimme keus. Wij vinden voor ieder probleem een oplossing. Wist u dat kunststof goed isoleert en daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft?

In de buurt van Sassenheim vindt u Belisol Leiden

Een kunststof kozijn is in de meeste situaties een ideale en voordelige oplossing. De verkoop van deze kozijnen neemt al jarenlang gestaag toe. Kunststof kozijnen zijn er in veel soorten, maten en kleuren. Daarom is er altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Wij geven u drie redenen om te kiezen voor de kozijnen van Belisol Leiden.

  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig amper meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u ook kiezen voor kozijnen met houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten kozijn, maar de kwaliteit van een kunststof exemplaar.
  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof kozijn is wind- en waterdicht.

Belisol Leiden

De locatie van Belisol Leiden ligt op korte korte rijafstand van Sassenheim.

Belisol Leiden heeft een uitgebreide showroom met diverse modellen kunststof kozijnen. Eigenaar Rob Hauwert en René Van Marsbergen geeft u graag een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van de juiste begeleiding. U kunt de vestiging de hele week bezoeken, behalve op maandag en zondag. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van deze locatie is Flevoweg 8 in Leiden. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan dat via 071 524 09 70.

Ervaringen van klanten

Belisol Leiden heeft kunststof kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van klanten.

Karin uit Sassenheim: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofden om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "
"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Sassenheim. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."

Op Klantenvertellen.nl vindt u meer ervaringen van klanten over Belisol Leiden. Of bekijk de foto's van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Leiden

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Leiden. Een goed advies is het halve werk. Wij verwelkomen u graag in onze showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de mogelijkheden, waarna we u een passend voorstel doen. Hopelijk tot snel!