Schuifpui Sassenheim

De keuze voor een schuifpui is niet eenvoudig. Ieder type schuifpui heeft zijn eigen voor- en nadelen. Bij Belisol Leiden kunnen ze u uitgebreid vertellen over de voor- en nadelen van een schuifpui.

Nabij Sassenheim vindt u Belisol Leiden

De schuifpui is al jaren geliefd bij gezinnen. Wij garanderen een optimale plaatsing en werken uitsluitend samen met vakmensen.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Twijfelt u over de keuze voor een schuifpui? Misschien dat de volgende 3 pluspunten van een schuifpui van Belisol Leiden u kunnen overhalen.

  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.
  • Een schuifpui maakt uw woonkamer optisch groter en heeft meer ruimte-voordeel ten opzichte van openslaande deuren.
  • Dankzij het schuifmechanisme neemt de schuifpui geen ruimte in beslag in uw huiskamer en tuin.

Belisol Leiden

De locatie van Belisol Leiden ligt op korte korte rijafstand van Sassenheim.

De locatie van Belisol Leiden is eenvoudig te bereiken. Hier helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Wij hechten veel waarde aan de juiste begeleiding, want ieder project is maatwerk voor ons. Komt u gerust eens langs in onze showroom! Er is volop parkeergelegenheid. Wij zijn de hele week geopend, behalve op: maandag en zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is Flevoweg 8 in Leiden. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht met al uw vragen. Het telefoonnummer is 071 524 09 70.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor een schuifpui van Belisol Leiden? Belisol helpt iedere dag 150 tevreden gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Leiden. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Sassenheim. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Meer weten over Belisol Leiden? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Neem een kijkje bij Belisol Leiden.

Bent u op zoek naar een professionele partij? Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Leiden. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Wij hechten belang aan maatwerk en begeleiding. We zien u graag in onze showroom voor een advies en heten u van harte welkom!