Houten deur kopen in Leiderdorp

Denkt u erover houten deuren te plaatsen? Belisol Leiden helpt u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

In de buurt van Leiderdorp vindt u Belisol Leiden

Houten deuren komen in veel verschillende vormen, soorten en maten. Daarnaast kunnen ze naar smaak bewerkt en geverfd worden. Klassiek, modern of natuurlijk, er is voor ieder wat wils.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Houten deuren hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de houten deuren van Belisol Leiden.

  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.

Belisol Leiden

Belisol Leiden ligt op korte rijafstand van Leiderdorp.

De vestiging van Belisol in Leiden beschikt over een grote collectie houten deuren. De vakspecialisten voorzien iedere klant van vrijblijvend advies op maat. Belisol is al meer dan 40 jaar dé expert in de omgeving van Leiderdorp. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op maandag en zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Flevoweg 6, Leiden. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de medewerkers via 071 524 09 70.

Referenties

Honderden tevreden klanten kozen voor houten deuren van Belisol Leiden. Hieronder geven wij u een kleine selectie uit de recente reviews.

Dennis uit Leiden: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."
"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Leiderdorp. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren op Belisol.nl.

Zien we u binnenkort bij Belisol Leiden?

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Leiden. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Leiden. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing voor iedere situatie. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!