Houten deuren Leiden

Houten deuren zijn immer populair. Belisol Leiden is expert in houten deuren. Neem een kijkje in de showroom waar Belisol een ruim assortiment deuren toont.

Een houten deur is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Hout komt in veel vormen en is makkelijk te bewerken. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Er zijn genoeg beweegredenen om voor hout te kiezen. Belisol Leiden vertelt u graag meer over de 3 voornaamste pluspunten van hout.

  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.
  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..

Belisol Leiden

De showroom van deze vestiging biedt een grote keuze in houten deuren. Eigenaar Rob Hauwert en René Van Marsbergen geeft u met veel plezier een rondleiding door de showroom. Al meer dan 40 jaar is Belisol kenner op het gebied van kozijnen en deuren en voorzien wij u van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op maandag en zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Leiden is Flevoweg 6 in Leiden. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan via het nummer 071 524 09 70.

Referenties

Bij Belisol Leiden hechten we waarde aan goed klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten deuren. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reacties.

"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Leiden op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."
Wilvid uit Leiden: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren op Belisol.nl.

Belisol Leiden nodigt u graag uit voor advies op maat.

Komt u binnenkort bij Belisol Leiden langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Leiden maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. We maken van u graag onze volgende tevreden klant. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!