Houten kozijnen in Leiden

Denkt u erover een houten kozijn te plaatsen? Belisol Leiden is expert in alle type kozijnen en kan u adviseren welk kozijn het beste bij uw woning past.

Een houten kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Hout is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben houten kozijnen een lange levensduur.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Kent u de voordelen van houten kozijnen? Belisol Leiden verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Leiden

Eigenaar Rob Hauwert en René Van Marsbergen van Belisol Leiden vertelt u graag meer over de diverse modellen houten kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus kom vooral eens langs. Op maandag en zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van de showroom is Flevoweg 6 in Leiden. Deze locatie heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of om vragen te stellen. Het telefoonnummer is 071 524 09 70.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor houten kozijnen van Belisol Leiden. Een aantal recente ervaringen:

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Leiden op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
Dianne uit Leiden: "Goede en duidelijke no nonsense voorlichting. Strakke afspraken over prijzen (geen onverwachte verrassingen). Vriendelijke en nette monteurs (echte vakmensen). Keurig nette afwikkeling met betrekking tot (in ons geval) te late levering."

Op Klantenvertellen.nlvindt u meer ervaringen over Belisol Leiden van klanten. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Leiden?

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Leiden. Dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!