Kunststof kozijnen in Leiden

Laat een kunststof kozijn plaatsen door Belisol Leiden. Op veel van onze kunststof modellen krijgt u standaard 20 jaar garantie.

Kiest u voor een kunststof kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Kunststof komt in veel soorten en maten. Industrieel of landelijk? Modern of klassiek? Wit, antraciet of blauw? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Kent u de voordelen van kunststof kozijnen al? Belisol Leiden verzamelde voor u de drie voornaamste voordelen.

  • Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig amper meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u ook kiezen voor kozijnen met houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten kozijn, maar de kwaliteit van een kunststof exemplaar.
  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof kozijn is wind- en waterdicht.

Belisol Leiden

Deze vestiging in Leiden heeft een ruim assortiment deuren en kunststof kozijnen. De eigenaar, Rob Hauwert en René Van Marsbergen, staat garant voor een optimale klantervaring. Komt u binnenkort langs? De showroom is de hele week geopend, behalve op maandag en zondag.Bekijk hier de exacte openingstijden.U kunt ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Flevoweg 6 in Leiden. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt u bellen naar 071 524 09 70.

Referenties

Belisol Leiden plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen. Wij vroegen klanten hun ervaring met ons te delen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Leiden. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Leiden daarom van harte willen aanraden!"
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Leiden op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Meer ervaringen over Belisol Leiden lezen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Zien we u bij Belisol Leiden?

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Leiden. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!